Bart_71, na wykończeniu? sorki za off, ale ile nalatane?
[O1] PODŁOKIETNIK wyrwany zaczep
Zwiń
X
-
polecam link http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=15509
tam masz zdjęcie jak ja rozwiązałem ten problem
Komentarz
-
-
Ta część kosztuje w ASO 24 PLN. Jak na takie gówienko to bardzo drogo, ale z drugiej strony to jedna wizyta z młodym w McDonaldzie. Samodzielna wymiana to cca 5 minut roboty, jesli nie mniej. Jestem z tym na bieżąco, wlasnie
Tam się zwykle wyłamuje "zawias", bo jest generalnie słabo zaprojektowany. Możesz to dorobić z blaszki i pręta stalowego, a potem wkleić np. poxipolem na oryginalny klawisz.
Zaletą tego jest zdecydowanie dłuższa trawałość wykonania, ale roboty .... na pół dnia.Takie są i tak najpiekniejsze...
Komentarz
-
-
Tak, chodzi o tą przednią część Czyli zamek. Dwa tyg. temu zapłaciłem za to 23,89 brutto - drogo jak za takie g...
Jeśli idzie o wymianę pokrywy podłokietnika, to niestety nie wiem. Na szczęście, nie miałem jeszcze tego problemu. Ale, tak jak ktoś wcześniej wspomniał, był na forum podawany link do czeskiej strony, gdzie bardzo dokładnie pokazano, jak samemu dorobić metalowe zawiasy.
Obawiam się tylko, że nie był zbyt jednoznacznie opisany. Bo Szukaj, wyrzuca niestety wszystko, tylko nie to co trzebaTakie są i tak najpiekniejsze...
Komentarz
-
Komentarz